Krepšelis  

Nėra produktų

Pristatymas 0,00 €
Viso 0,00 €

Krepšelis

Mokėti

AQUAMASK

AQUAMASK

49,23 €

Į krepšelį

100 ml

CS1023

DESENSIBILIZUOJANTI IR DRĖKINANTI VEIDO ODOS KAUKĖ

EPERULINE 3%; CALMOSENSINE 3%; SYN-AKE 0,05%; RUGIAGĖLIŲ EKSTRAKTAS 0,01%; MĖLYNIŲ EKSTRAKTAS 0,01%; VITAMINAS E 0,5%; KARITE SVIESTAS 2%; MEDETKŲ ALIEJUS 0,01%; MAKADAMIJOS ALIEJUS 0,01%

AQUAMASK - tai neurokosmetinė odos priežiūros priemonė - jautrią odą desensibilizuojanti ir drėkinanti veido kaukė gležnos, reiklios bei jautrios odos priežiūrai. Produkto gamybos procese naujausios šiuolaikinės mokslinės technologijos ir medicininės žinios koreliuoja tam, kad išspręsti aktualiausias pacientų estetines problemas jų pačių namuose. Vienas svarbausių sudėtinių AQUAMASK kaukės ekstraktų yra biotechnologinis junginys, išskirtas iš Epurua Falcata žievės. EPERULINE tai kombinuoto dvejopo poveikio junginys, dar vadinamas “inflammaging” ingredientu – jam būdingi stiprūs anti-aging bei priešuždegiminis poveikiai. Mėlynių ekstraktas yra stiprus antioksidantas – neutralizuoja laisvuosius radikalus, kurie silpnina pagrindinę gynybinę ląstelės funkciją ir apsaugo odos ląsteles nuo neigiamo UVA spindulių poveikio, lėtina odos senėjimo procesus. CALMOSENSINE - neurokosmetinis ingredientas - tai aktyvus dipeptidas, kuris veikdamas keratinocitus stimuliuoja endorfino, laimės hormono, pirmtako sintezę. Taip suteikia odai švelnumą, atpalaiduoja, moduliuoja nemalonių pojūčių suvokimą. Dėl sudėtyje esančių papildomų natūralių sudėtinių medžiagų, tokių kaip makadamijos aliejaus bei rugiagėlių ekstraktas, raminama sudirgusi įjautrinta oda, sautraukiamos poros bei užtikrinamas intensyvus ilgalaikis odos drėkinimas. Medetkų aliejus minkština bei saugo odą: gydo, ramina, regeneruoja, veikia priešuždegimiškai, baktericidiškai, antiseptiškai ir neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį, saugo nuo neigiamo saulės poveikio veikdamas kaip natūralus ultravioletinių spindulių filtras. Kaukės sudėtyje esantis tripeptidas Syn-Ake (VIPER SERUMAS) – tai botulino toksino injekcijų alternatyva. Odą lyginantis ir raumenis atpalaiduojantis tripeptidas Syn-Ake lemia mažesnę raukšlių ekspresiją odoje - veikia kaip neinjekcinis miorelaksantas. Sudėtyje esantis tripeptidas VIPER serumas (Syn-Ake) užpildo veido odoje esančias raukšlės, mažėja raukšlių ekspresija, išryškėja ovalas, oda įgauna sveikai odai būdingą spindesį. Natūralios AQUAMASK kaukės antioksidacinės medžiagos išlaiko jaunos odos išvaizdą bei struktūrą bei prevenciškai saugo nuo odos senėjimo proceso iniciacijos.


Ramina ir švelnina sudirgusią jautrią gležną odą; rebalansuoja odos hidro-lipidinį sluoksnį

Skaistina ir atgaivina veido odą, išryškina veido ovalą

Skatina mikrocirkuliaciją, veikia priešuždegimiškai, intensyviai drėkina ir mažina transderminę dehidrataciją (TEWL)

Minimizuoja raukšlių gylį ir jų ekspresiją; šis neurokosmetinis preparatas stimuliuoja endorfino, laimės hormono, pirmtako sintezę - tokiu būdu atpalaiduoja veido odą

Optimizuoja odos bio-funkcionalumą, jos prigimtinį gebėjimą neutralizuoti išorinius dirgiklius

Būdingas “inflammaging” poveikis: tai amžiaus lemiamų uždegiminių procesų slopinimas


AQUAMASK kaukė, priklausomai nuo individualaus poreikio, rekomenduojama naudoti kartą ar kelis kartus per savaitę. Storą AQUAMASK kaukės sluoksnį tolygiai paskirstykite veido plote ir palikite 15 minučių. Pašalinkite kaukės likučius bei kruopščiai nuplaukite veido odą. Kiti odos priežiūros žingsniai – pasirinkto serumo bei veido kremo naudojimas. Idealios veido odos priežiūros atveju, norint optimizuoti AQUAMASK kaukės poveikį, prieš jos naudojimą, rekomenduojame regeneruoti veido odą šveičiamaisiais kremais - pvz. MICROPEEL - tokiu būdu sustiprinsite odos priežiūros efektyvumą.


EPERULINE - medžio Epurua Falcata žievės ekstraktas – tai dvejopo poveikio junginys, medicinoje dar vadinamas “inflammaging” ingredientu – jam būdingi stipriai išreikštas anti-aging bei priešuždegiminis poveikis.
Uždegimas yra gerai žinomas, medicinoje išreiškiamas charakteringais uždegiminiais žymenimis, reiškinys. Ikiuždegiminio atsako reguliavimas yra pagrindinis veiksnys, reguliuojantis su amžiumi susijusias ligas bei senėjimo procesą. Kosmetinėje srityje, uždegimo ir senėjimo procesai buvo atskirti bei sprendžiami nepriklausomai vienas nuo kito. Epurua Falcata žievės ekstraktas yra pirmasis kosmetinis ingredientas, kurio tikslas visapusiškai blokuoti uždegiminių procesų eigą. Senėjimo proceso metu, reaktyvūs laisvieji deguonies radikalai indukuoja ląstelės pažeidimą, tai lemia elastingumo, stangrumo bei odos barjerinės funkcijos efektyvumo stoką. Nepastebimi plika akimi lėtiniai uždegiminiai reiškiniai lieka neaptikti, bet jie ypač svarbūs senėjimo procese. Epurua Falcata žievės ekstraktas šalina lėtinius nepastebimus uždegiminius procesus bei pastebimus odos senėjimo požymius. Tai vyksta dėl kelių jam būdingų veikimo ypatybių:

Epurua Falcata žievės ekstrakto poveikis:
1. Inhibuoja ląstelės membranos plazminę serino proteazę, kuri susijusi su odos barjerine funkcija;
2. Inhibuoja citokinus (uždegimino proceso mediatorius) bei inaktyvuoja NF-κB;
3. Inhibuoja CGRP (slopina neurogeninės kilmės uždegimą).
Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog Epurua Falcata žievės ekstraktas (veikdamas šiais trimis keliais) veikia priešuždegimiškai, sąlygoja biocheminių odos savybių, tokių kaip odos tonusas, stangrumas, elastingumas bei odos barjerinės funkcijos, pagėrėjimą. Be to, in vitro tyrimai įrodė šiam organiniam augaliniui ekstraktui būdingą anti-aging poveikį.

CALMOSENSINE 3% - (Sederma patentuotas preparatas) - tai neurokosmetinis ingredientas. Šis aktyvus dipeptidas, veikdamas keratinocitus stimuliuoja endorfino, laimės hormono, pirmtako sintezę. Tokiu būdu suteikia odai švelnumą, atpalaiduoja, moduliuoja nemalonių pojūčių suvokimą.

RUGIAGĖLIŲ EKSTRAKTAS 0,01% - tai augalas, kuriam būdingos šios savybės:

1. Sutraukia poras;
2. Veikia kaip natūralus augalinis antioksidantas;
3. Slopina uždegimą ir odos sudirginimą;
4. Stiprina atsparumą infekcijoms
5. Veikia priešuždegimiškai, mažina patinimą, paburkimą;
6. Gaivina ir tonizuoja odą;
7. Ypač tinkamas jautriai, sausai ar į raudonį linkusiai odai;

MAKADAMIJOS ALIEJUS 0,01% - tai riešutmedžio Macadamia Integrifolia vaisiaus, makadamijaus riešuto, esktraktas. Šie riešutai yra intensyvūs drėkikliai, nes net 72% jų masės sudaro aliejus. Makadamijos aliejus – tai lengvai odos absorbuojamas ir nepaliekantis riebumo pojūčio aliejus. Oda tampa švelni ir kašmyrinė, Jis gali būti naudojamas ir kūdikių iki senyvo amžiaus pacientų. Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog makadamijos aliejui būdingas anti-aging poveikis.

Makadamijos aliejaus savybės:
1. Anti-aging poveikis: tyrimais įrodyta, jog makadamijos aliejuje yra būtinoji riebalų rūgštis, palmitinė rūgštis, kuri sintetinama ir žmogaus organizme. Su amžiumi, šios būtinosios rūgšties organizme ima trūkti (ypač brandžios odos atveju) – šis deficitas lemia raukšlių formavimosi procesą. Makadamijos aliejus kompensuoja palmitinės rūgšties trūkumą, taip oda įgauna jaunai odai būdingą švytėjimą ir skaistumą.
2. Priešuždegiminis poveikis: makadamijos aliejus, dėl jam būdingo priešuždegiminio poveikio, ramina sudirgusią įjautrintą odą;
3. Antioksidacinis poveikis: neutralizuoja neigiamą laisvųjų radikalų poveikį odoje.
4. Užtikrina lipidų balansą, jų sekreciją brandžioje odoje bei lemia optimalų odos drėkinimą dehidratuotos sausos odos atveju.

MĖLYNIŲ EKSTRAKTAS 0,1 % - tai natūrali sudedamoji AQUAMASK kaukės medžiaga, išgaunama iš mėlynių augalo lapo. Mėlynių ekstraktas lėtina odos senėjimo procesus - tai stiprus antioksidantas, saugantis ląsteles ir stiprinantis jų atsparumą. Mėlynėse yra daug vitaminų, kurie drėkina, didina odos elastingumą bei gerina bendrą odos būklę.
Ekstrakto sudėtyje yra įvairių teigiamai odą veikiančių medžiagų: Vitaminai A ir C, citrinų rūgštis, obuolių rūgštis fosforas, kalcis, magnis, antocianinai, kurie gerina mikrocirkuliaciją kapiliarų sienelėse ir audinių aprūpinimą deguonimi (oksigenaciją).
Obuolių ekstraktas - puikiai nuramina sudirgusią odą, sudrėkina išsausėjusią odą. Citrinų ekstraktas – vitaminas C, esantis citrinose, puikiai atgaivina odą, švelniai ją balina ir lygina raukšles.

MEDETKŲ ALIEJUS 0,2 % - Medetkų ekstraktas (Calendula Officinalis) maceracijos būdu išgaunamas aliejus iš medetkos žiedų. Tai tamsiai rudos/raudonos spalvos vaškinės konsistencijos ekstraktas. Medetkų preparatų teigiamas poveikis odai yra žinomas nuo senovės Egipto laikų. Iki šių laikų medetka išliko viena populiariausių natūralių priešgrybelinių ir antibakterinių priemonių, skatinančių odos gijimą ir ląstelių regeneraciją. Medetkų aliejaus poveikis randų gijimui ir jų prevencijai yra tikrai stebuklingas. Be to, medetkų aliejus yra sėkmingai naudojamas suskilusiai odai ir lūpoms, įbrėžimams, įpjovimams, vabzdžių įkandimams, egzemai, išsiplėtusioms venoms, nušalimams ir praguloms gydyti. Medetkų aliejus turi daug vitaminų, ypač A, C, E, D ir mineralinių medžiagų, kurios naudingos jaturios odos priežiūrai. Jame gausu flavonoidų, polisacharidų (turi imonustimuliacinį poveikį), karotinoidų, stearinų, dervų, kartumynų, organinių rūgščių, saponinų, gleivių. Puikiai įsiskverbia į odą, drėkina, maitina ją, gerina odos mikrocirkuliaciją ir saugo nuo aplinkos poveikio bei išsausėjimo. Specialistai medetkų aliejų rekomenduoja jautriai, į uždegimus linkusiai odai. Medetkų (Calendula Officinalis) ekstraktas naudojamas odos regeneracijai ir stimuliavimui - atgaivina bei suteikia sveiką odos išvaizdą bei spindesį. Nuo viduramžių žiedų ištrauka naudojama odai prižiūrėti. Biologiškai aktyvios medetkų žiedų medžiagos odą tonizuoja, skatina jos atsinaujinimą, gerina kraujotaką. Medetkų ekstraktas sutraukia veido poras, mažina riebalų išsiskyrimą, pasižymi stipriu priešuždegiminiu, baktericidiniu poveikiu, todėl tinka jautrios bei užterštos odos priežiūrai.
Tinka naudoti visų tipų odai: idealus jautriai, šerpetojančiai, sausai odai, puikiai tinka ir pažeistai, sudirgintai, užterštai odai bei odai linkusiai į riebumą. Taip pat galima prižiūrėti odą, varginamos įvairių uždegiminių procesų: egzemų, žvynelinės, po paviršinių nudegimų ir pan.
Medetkų aliejaus savybės: minkština, gydo, ramina, regeneruoja, veikia priešuždegimiškai, baktericidiškai, antiseptiškai ir kaip antioksidantas (neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį). Taip pat šis aliejus saugo nuo neigiamo saulės poveikio veikdamas ir kaip natūralus ultravioletinių spindulių filtras. 


Medetkų aliejaus poveikis odai:
Valo ir skatina odos atsinaujinimą;
Stimuliuoja kolageno sintezę ir medžiagų apykaitą odos ląstelėse;
Intensyvina regeneracijos procesus ir padeda išvengi raukšlių;
Dezinfekuoja, todėl puikiai tinka nuo spuogų, bėrimo, alergijos. Slopina uždegimus, mažina sudirginimą, ramina niežėjimą, gydo saulės nudegintą odą ir padeda išvengti nudegimų, pagreitina odos įtrūkimų, žaizdų gijimą, didiną natūralų odos atsparumą;
Gerina odos audinių tonusą ir kraujotaką. Puikiai minkština sugrubusią odą, tonizuoja, sutraukia veido poras, subalansuoja sebumo gamybą. Mažina paraudimus, tinka jei norima sumažinti randus, strijas bei pigmentines dėmes gydo išsiplėtusias venas, kapiliarus - ilgai naudojant netgi padeda šalinti kapiliarų tinklelį;
Giliai valo ir apsaugo nuo išsausėjimo, plonėjimo, priešlaikinio senėjimo;
Riebios odos priežiūrai: reguliuoja odos riebalavimąsi, sugeria riebalų perteklių ir sutraukia poras. Medetkų aliejus nepamainomas probleminės odos priežiūroje. Dezinfekuoja, todėl puikiai tinka nuo spuogų, bėrimo, alergijos; slopina uždegimus, mažina sudirginimą, ramina niežėjimą, gydo saulės nudegintą odą ir padeda išvengti nudegimų, pagreitina odos įtrūkimų, žaizdų gijimą, didiną natūralų odos atsparumą. Veikia kaip natūralus UV spindulių filtras, ilgai naudojant šalina kapiliarų tinklelio išraišką odoje.
Medetkų aliejus - puikus produktas riebios ir probleminės odos priežiūrai; reguliuoja odos riebalavimąsi, sugeria riebalų perteklių ir sutraukia poras. Taip pat tinkamas naudoti ypač jautriai, sausai, gležnai, į uždegimus linkusiai odai. Medetkų aliejus atjaunina, gydo, lygina ir minkština, nuraminą sudirgusią, nudegusią odą, taip pat puiki priemonė, esant nudegimams nuo saulės. Naudingas įvairioms odos ligoms, žaizdoms,  įskilimams, nudegimams, bėrimams, inkštiriniams bėrimams, pūliniams, varikozės gydymui. Tinka vartoti išsiplėtusių kapiliarų, suteikia odai lygų sveiką atspalvį.

Vitaminas E 0,1 % (tokoferolis) – šis stiprus antioksidantas neutralizuoja neigiamą laisvųjų radikalų poveikį, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkina, minkština, lygina odos paviršių, atstato odos elastingumą ir stiprina ląstelių gynybinę funkciją. Pasak gydytojų dermatologų, šis vitaminas gali išlaikyti jaunai odai būdingą išvaizdą ir pakreipti odos senėjimo procesus priešinga kryptimi.

VITAMINO E SAVYBĖS:
Vitaminas E – tai antioksidacinėmis savybėmis pasižymintis, laisvuosius radikalus nukenksminantis vitaminas, kuris padeda išlaikyti jaunos odos išvaizdą ir yra vienas galingiausių mūsų sąjungininkų kovoje su visa griaunančiais laisvaisiais radikalais. Vitaminų svarba yra itin reikšminga todėl, kad įeidami į fermentų sudėtį, reguliuoja jų biochemines reakcijas, kurių ląstelėse gali įvykti net apie 2000.
Neginčytinai įrodyta, kad vitaminas E yra puikus antioksidantas – jis yra vienas iš ląstelių membranas saugančių komponentų. Tokoferolis, kaip būdinga antioksidantams, prasiskverbia į ląstelės membraną ir neutralizuoja laisvuosius radikalus, kurie silpnina pagrindinę – gynybinę ląstelės funkciją.

Vitaminas E yra ir jaunystės šaltinis. Puikiai drėkinantis odą, kiekvienai kūno ląstelei suteikiantis deguonies ir gyvybės, ne veltui jis yra dažnas kosmetinių priemonių ingredientas.
Kaip antioksidantas, jis saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, puikiai drėkina, minkština, lygina raukšles epidermio sluoksnyje bei suteikia elastingumą.
Kosmetikos priemonių kūrėjų vitaminas E vertinamas dėl gebėjimo lėtinti odos senėjimo procesą, mažinti uždegiminių procesų sukeliamų ligų riziką, gydyti nuo spuogų, beriančių odą paauglystės tarpsnyje.

Syn-Ake 0,05%: šveicarų farmacinės kompanijos Pentapharm Ltd. išradimas. Tai sintetinis tripeptidas, neinjekcinis miorelaksantas, kurio veikimas imituoja biologinio peptido (Waglerin 1), esančio Vaglero angies (lot. Tropidolaemus wagleri) nuoduose poveikį. Ši veiklioji medžiaga slopina raumenų sustraukimą, tuo būdu lemia mimikos raukšlių ir odos paviršiaus lyginamąjį poveikį. Raumenų atpalaidavimo efektas pasireiškia nedelsiant ir išlieka ilgai - tai puiki alternatyva botulino toksino injekcijoms, nes veikia greičiau nei botulino toksinas ir neišreiškia jam būdingo neigiamo šalutinio poveikio (neparalyžuoja ir išsaugo natūralią veido kontūro mimiką).

Šis aktyvus peptidas veikia panašiu būdu, kaip ir Waglerin 1, gyvatės nuodų medžiaga: blokuoja neuromimikinio impulso perdavimą į mimikos raumenį beveik tokiu pat efektyvumu, kaip ir botulino toksino molekulė. Skirtumas tas, kad blokavimas vyksta ne presinapsiniame, o postsinapsiniame membranos lygmenyje. Taigi, Syn-Ake, yra priskiriamas prie acetylcholinesterazės inhibitorių, kurie inicijuoja pralyžių sekančiu veikimo mechanizmu: blokuoja acetocholino receptorius, inhibuoja Na+ jonų perėjimą - tai lemia momentinį bei ilgalaikį raumens atpalaidavimą.

Syn-Ake privalumai:

veikia kaip botulino toksinas, tik skirtingai nei pastarasis, yra saugesnis, nes neparalyžuoja bei išsaugo natūralią mimiką;
stangrina, lygina bei drėkina odą;
atstato odos elastingumą bei stabdo senėjimo procesą;
klinikiniai tyrimai, dalyvaujant 45 tiriamiesiems parodė, jog nepertraukiamas Syn-Ake preparatų naudojimas 2 kartus dienoje (ilgiau nei 28 dienas) užtikrina pastebimai greitai pasireiškiantį bei ilgalaikį priešraukšlinį efektą. Raumenų atpalaidavimo efektas pasireiškia staiga ir išlieka ilgai (iš karto po tepimosi kremu šis poveikis siekia 36%; maksimalus efektas pasireiškia po 2 val. apie 82%; po 2 dienų poveikis vis dar stiprus – 67%; įprasta raumenų veikla atsistato po 4 dienų).